Една дума да каже на половинката си зодия Близнаци.Ето и хороскопа

...
Една дума да каже на половинката си зодия Близнаци.Ето и хороскопа
Коментари Харесай

Хороскоп за 19 май неделя: Една дума да каже зодия

Една дума да каже на половинката си зодия Близнаци.

Ето и хороскопа от

Овен

Днес Вашата половинка ще се стреми да реши всичко вместо Вас. И дори ще съумява сполучливо да го прави. Ако, несъмнено, Вие и дадете тази опция. Но в случай че желаете да покажете себе си пред близките,а и да издемонстрирате своята самостоятелнст, най-добре е незабавно да кажете на обичания човек: „ Не! ”, с цел да може и да не стартира да прави нещо вместо Вас. Иначе няма да можете да го спрете.

Телец

Днес Вашия обичан човек ще се прояви като незабравим събеседник: ще Ви бъде доста обидно да приключите диалога с него, само че рано или късно ще би трябвало да извършите това, тъй като, макат и понякога, се постанова да се поспи. Остава единствено да разчитате на това, че сходни вечери ще се повтарят във Вашия живот неведнъж.
 

Близнаци

Днес на Вашия обичан човек ще се желае да чуе от Вас единствено една дума, която Вие добре знаете, само че по някакви аргументи повтаряте много рядко. Задачата Ви е, да си спомните тази дума, и да я употребите, когато е нужно. Ефектът ще бъде поразителен!
 

Рак

Днес мъчно може да накарате вътрешния си мотор да проработи на цялостна мощ. Ако плануваните з а през днешния ден събития напълно не Ви въодушевяват, проявете самодейност и променете малко своя график. Докато чакате някои неща да застанат на местата си, заемете се с нещо ненадейно. Удивете приятелите си с обедна аудиенция, с кокетно телефонно позвъняване или с шеговито електронно писмо. Всеки ден свети с такива краски, с каквито сами го оцветявате. Затова, имайки тази информация, вкарарайте я в деяние и превърнете този ден в подобен, какъвто желаете да го видите.
 

Лъв

За Вашия обичан човек през днешния ден ще бъде извънредно мъчно да се реши на някакво действив, което радикално ще промени Вашите връзки. Впрочем, нуждата от тези промени е назряла, и това се схваща и от двете страни. Постарайте се дружно да се решите на нужната крачка, с цел да може връзките Ви да се развиват.
 

Дева

Смятате, че няма нищо по-добро от опцията за избор? Увереността, че в случай че не проработи вид А, проект Б наподобява преуспяващ, а проект В въобще не се нуждае от доработване, мигновено покачва Вашето въодушевление. Какво пък, за днешната вечер може и да не Ви потрябват толкоз доста проекти, само че съществуването им няма да Ви навреди! Нещата ще се подредят по този начин, че ненадейно ще Ви посети непосредствен човек, който ужасно доста се нуждае от Вас.
 

Везни

Не си заслужава през днешния ден да вкарвате негативни страсти в фамилните и сантименталните връзки, и по тази причина по всякакъв начин се старайте да ги избягвате. Може да зародят нови хрумвания за повишение на деловата интензивност, свързани със взаимни финансови предприятия, както и свързани с изкуството.
 

Скорпион

Днес Ви чакат съдбоносни срещи, които могат съществено да трансформират Вашия персонален живот, а може и да не го обиден по никакъв метод. Най-важното за Вас е, да не пропуснете да реагирате съответно, а останалото ориста – фантазьорка сама ще реши.
 

Стрелец

Сериозни проблеми няма да зародят, само че все пак настроението Ви по никакъв метод няма да може да бъде наречено положително. Ще бъдете обхванати от безпокойствие, за същинските аргументи за което няма да може да се досетите нито самите Вие, нито пък който и да било различен. Ще бъдете обкръжени от внимание, само че това,в последна сметка, ще Ви бъде неприятно. Хората, които ще се пробват да Ви развеселят и ободрят, единствено ще Ви припомнят за проблемите. Денят е сполучлив за решение на търговски задания. Днес Вашият бизнес-нюх ще бъде доста обострен. Може да обмислите едри покупки и вложения, включително и такива, които изискват взимане на средства на заем. Дори и заем няма да Ви бъде отхвърлен.
 

Козирог

Никога не Ви е харесвало изключително, да споделяте персоналните си прекарвания с други хора, та даже и да са били тези, които чудесно познавате. Затова в случай че човек, който изобщо не влиза в кръга на околните Ви другари, се опита да мине на персонална тематика, няма да го изтърпите. Просто ще го поставите на мястото му. Без дори и да деянията непотребна тактичност. И което е най-смешно, и като се знае Вашият подарък за жлъч, индивидът дори и няма да разбере, до момента в който не му го кажете напряко.
 

Водолей

Много хора намират електронните устройства за задоволително дразнещи. Разбира се, не всички, а единствено тези, които пищят, звънят или вибрират в най-неподходящия миг и то със строго избрана цел: да им попречат да създадат това, с което са заети сега. Даже и Вие, като представител на знака, обожаващ електронното съоръжение, може да изпитвате сходни усеща. И през днешния ден ли? Не, тъй като на другия завършек на проводника може да се окаже индивида, от който от дълго време сте чакали да получите някаква новина.
 

Риби

Днес може да се случи по този начин, че сегашният Ви обичан да се запознае с предходния. При това е евентуално, никой от тях да не е на ясно каква роля е изиграл другия във Вашия живот. В взаимозависимост от това, до какъв брой елементарно биха намерили общ език, Вие може да им кажете, или да си замълчите.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР